(085) 004 30 95 BEL NU

  Gratis en vrijblijvend een offerte?   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   Huis-tot-Huis Internationale Verhuizing

   Met meer dan 160 internationale agenten heeft IXY een speciale internationale afdeling die alle logistiek en planning afhandelt en goed thuis is in buitenlandse regelgeving en douane afhandelingsprocessen voor alle landen. In plaats van haven-naar-haven of straat-tot-straat levering, biedt IXY volledige huis-tot-huis services - van de eerste verzending tot de installatie op uw nieuwe bestemming. Om een vlotte reis te garanderen, gebruiken wij ook gespecialiseerde overzeese dozen met extra beschermingslagen zodat uw artikelen altijd veilig worden afgeleverd.

   Internationale Verhuizing in 5 stappen

   Full-service Internationale Verhuizing

   Hieronder vindt u een volledig aanbod van internationale verhuisdiensten die wij aanbieden. Wij kunnen ook speciale verzoeken afhandelen op basis van uw behoeften - verhuizing op dezelfde dag, verpakking voor beeldende kunsten, late-night service, om er maar een paar te noemen - bel ons en onze verhuisspecialist zal dit graag verder met u bespreken! Dit is hoe wij van huis tot huis kunnen verhuizen:

   • Wij verhuizen alles — Alles, waar ook ter wereld met onze eigen medewerkers die voor elkestap zorgen.
   • Planning — IXY heeft een speciale internationale afdeling die alle logistiek en planningafhandelt.
   • Richtlijnen voor regelgeving — Wij zijn goed thuis in het omgaan met internationale voorschriften en gebruiken. Raadpleeg de Landengids in Veelgestelde vragen voor richtlijnen over welke artikelen in aanmerking komen voor verzending.
   • Extra Veilig — Wij gebruiken gespecialiseerde overzeese verhuisdozen uitgerust met extra beschermingslagen.

   International Verzendopties

   Verzending over Land

   Als u op zoek bent naar een eenvoudige en efficiënte verzendmethode, is het gebruik van ons vrachtwagenpark de beste optie voor u. Uw artikelen worden vervoerd via een van onze trailers die zijn uitgerust om grote hoeveelheden vracht veilig over lange afstanden te vervoeren. De grootte van de vrachtwagen hangt af van de grootte van de verplaatsing.Deze optie is alleen beschikbaar voor veruizingen binenn Europa.

   See routes and timing

   Verzending over Zee

   Als u enige flexibiliteit heeft met het bezorgvenster, is verzending over zee de beste optie voor u, omdat het de meest kosteneffectieve en betaalbare is. Als u een grotere zending heeft, wordt deze verzonden via een Full Container Load (FCL) en als u een kleine zending heeft die geen hele container vult, worden uw artikelen geconsolideerd met andere klanten die naar dezelfdebestemming gaan.

   See routes and timing

   Luchtvrachtservice

   Voor krappe levertijden is de luchtvrachtservice van FlatRate het passende antwoord. Met klimaat gecontroleerde units en exacte leverdata is onze luchtdienst de snelste vorm van internationale verzending en ideaal voor het verplaatsen van hoogwaardige kunst, antiek en meubels. Met een bezorgvenster van ongeveer 3 weken kunt u met dit type service de ophaal- en bezorgdatums instellen.

   See routes and timing

   Wat is het beste voor mijn verhuizing?

   Elke verhuizing is uniek en vereist een specifiek actieplan. Neem contact op met een verhuisspecialist voor meer informatie over de beste optie voor uw verhuizing.

   Call 2129889286

   Frequent destinations

   Met een kantoor in Amsterdam en 160 verhuizers over de hele wereld, is ons netwerk in staat om snel zendingen te verzenden en te ontvangen en ze veilig naar uw nieuwe huis te vervoeren. Tientallen jaren ervaring en de nabijheid van grote Nederlandse en Belgische havens betekent dat er geen gebied is dat wij niet met vertrouwen kunnen betreden en navigeren.

   International Routes and Timing

   Frequent Routes*

   Land/Sea**

   Air**

   Toronto

   3
   2

   Vancouver

   3
   2

   London

   6 - 7
   3

   Hong Kong

   7 - 8
   3

   Berlin

   7 - 8
   3

   Parijs

   7 - 8
   3

   Madrid

   7 - 8
   3

   Sydney

   12 - 14
   3
   *Routes shown are to/from NYC.
   **Duration shown in weeks.
   Shipping container size comparison

   Containers & Shipment Sizes

   Nadat u uw eerste consult hebt voltooid, plant IXY uw verhuizing in één of twee containergroottes – 6 meter of 12 meter lang - op basis van het aantal items dat u hebt.

   Als u een kleine zending heeft die niet een hele container vult, is de beste optie om uw voorraad te verzenden in een LCL (minder dan containerlading) waarin uw artikelen worden geconsolideerd met andere klanten die naar dezelfde bestemming gaan. Wij hebben 2 wekelijkse consolidatieafvaarten naar internationale locaties - een naar Londen en een naar de rest van Europa. Als u een grotere zending heeft, wordt deze verzonden via een Full Container Load (FCL).

   For guidelines on which items are eligible for shipping, please refer to the Country Guide.

   Easy Storage Solutions

   Naast onze internationale verhuisdiensten biedt IXY opslag op korte termijn voorafgaand aan uw verhuizing. Ons wereldwijde netwerk van opslagfaciliteiten zal uw items veilig houden als uw nieuwe woning niet in één keer klaar is voor alles en vervolgens naar u verzenden wanneer dat nodig is. Met 24/7 beveiliging, foto-inventaris en deur-tot-deur service kunt u er zeker van zijn dat uw items veilig zijn terwijl ze in een ander land worden opgeslagen.

   LEARN MORE
   Shipping container size comparison

   Got questions? We've got answers

   Hoe werken inklaring en documentatie?
   Zodra u de verhuizing boekt, stuurt IXY de benodigde formulieren (douane, voorschriften, verzekeringen, aangifteformulieren en dingen die u moet weten) die moeten worden ingevuld. Als er vragen zijn over het invullen van de formulieren, is IXY beschikbaar als vraagbaak.
   Hoe lang duurt het meestal voordat mijn items aankomen?
   De levertijd is afhankelijk van het type verhuizing dat u kiest - zee, land of lucht.
   Bieden jullie verzekering aan voor mijn artikelen?
   IXY biedt verschillende opties voor verzekering voor verlies en schade van uw zending