(085) 004 30 95 BEL NU

  Gratis en vrijblijvend een offerte?   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   U vooruit brengen

   Gespecialiseerd in lokale verhuizingen gedurende de afgelopen 10 jaar, heeft IXY meer dan 15.000 klanten in Nederland verhuisd en is een toonaangevende leverancier van residentiële verhuisservices in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, EIndhoven, Arnhem, Groningen, Almere en Tilburg. Met een breed landelijk netwerk en een hoogwaardig verhuisteam richt IXY zich op lokale kennis en zorgvuldige planning - sleutelfactoren die altijd een vlekkeloze verhuizing garanderen.

   Uw stressvrije verhuizing in vier stappen

   Hoe Wij Verhuizen

   IXY innoveerde de manier waarop mensen verhuizen en veranderde dit in een wetenschap. Met onze precieze methodologie, unieke tools en alles-inclusief vaste tarieven, garanderen wij u transparantie en nauwkeurigheid gedurende het hele proces. Wij doen dit op de volgende manier:


   Vooraf vast bedrag met alle arbeids- en reiskosten inbegrepen

   Met onze IXY-formule bieden wij een alles-inclusief prijs op basis van uw inventaris en de afstand die u aflegt, zonder verborgen kosten of toeslagen.

   PLANNING


   Zorgvuldige planning, op maat gemaakt voor uw verhuizing en locatie

   Op basis van de informatie die is verzameld door uw Verhuisconsultant, bepaalt ons planningsteam een specifiek schema en een tijdlijn voor uw verhuizing.

   MAATWERK


   Aangepaste planning rekening houdend met al uw deadlines

   Ons personeel is opgeleid om deadlines en last-minute wijzigingen af te handelen en werkt nauw met u samen om uw verhuizing te voltooien volgens uw eigen schema en voorkeursdata.

   VOLGSYSTEEM


   Hoogwaardige vloot en app waarmee u deze in live kunt volgen

   Met de IXY-app heeft u volledige controle over uw verhuizing - stuur ons team een bericht, blijf op de hoogte, controleer uw inventaris en volg onze bewegende vrachtwagens live, waar u ook bent.

   OPHALEN


   Foto-inventaris van alle items die worden verplaatst

   Through our app, we provide a digital inventory of all items being moved. In case you need to use one of our storage facilities, we can deliver specific items back to you as you request them.

   ONDERSTEUNING


   7 dagen per week ondersteuning en assistentie

   Heeft u een vraag over uw verhuisdag? Zijn uw plannen op het laatste moment gewijzigd en moet u een nieuwe afspraak maken? Heeft u iets verkeerds gevonden nadat u het heeft uitgepakt? Onze klantenservice is altijd bereikbaar via één telefoontje.

   Local moving services

   Internationaal verhuizen

   met 9 jaar ervaring in Utrecht zijn wij bereid in alle soorten gebouwen te verhuizen, van nieuwbouw tot vooroorlogse.

   kantoorverhuizing

   Uw bedrijf is uw levensonderhoud en Ixy neemt dat serieus. We weten dat verloren tijd verloren inkomen betekent, en daar zullen we niet voor instaan. Gelukkig, kantoor verhuizing logistiek en planning is ons brood.

   Verhuizingen met witte handschoenen

   With 27 years of experience in NYC we can move in any type of building, from luxury to prewar. With our new app you can manage your move from your phone at any time.

   Verpakken en uitpakken

   With 27 years of experience in NYC we can move in any type of building, from luxury to prewar. With our new app you can manage your move from your phone at any time.

   Eventuele special verhuisbehoeften?

   Naast het volledige aanbod van lokale verhuisdiensten zoals hierboven vermeld, kunnen wij ook speciale verzoeken behandelen op basis van uw behoeften - verhuizing op dezelfde dag, verpakking voor beeldende kunsten, late-night service, om er maar een paar te noemen - bel ons en onze verhuisspecialist bespreekt dit graag verder met u!

   Call 0850043095

   Our local offices

   With offices in 9 cities, our team knows all the local laws and in-town routes to provide a stress-free move.

   International Routes and Timing

   Frequent Routes*

   Land/Sea**

   Air**

   *Routes shown are to/from NYC.
   **Duration shown in weeks.

   Tips voor een soepele verhuizing

   Maak van verpakking een prioriteit

   Slim verpakken is dé sleutel tot een succesvolle verhuizing. Begin met het opruimen en sorteer vervolgens de dingen op categorieën - het optimaliseren van de ruimte en het organiseren van uw dozen zal het proces gemakkelijker maken. Koop altijd hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw artikelen de bescherming krijgen die ze nodig hebben, maar vergeet niet om de spullen te controleren die wij altijd voor u inpakken: IXY heeft een lijst met artikelen als onderdeel van ons standaard verhuispakket.

   Check Vertragingen en Verkeershinder

   Hoewel IXY een soepele reis garandeert, hebben wij sommige dingen niet in de hand. Houd altijd rekening met verkeer, vertragingen en andere onvoorziene omstandigheden bij het in- en uitgaan van een stad. Een goede manier om je voor te bereiden is het onderzoeken van de evenementen uw jouw locatie om te verzekeren dat er die dag geen wegopbrekingen, omleidingen of markten zullen plaatsvinden.

   Zorg voor Gebouw Voorzieningen

   Een goede planning is de basis van een soepele verhuizing. Nadat u uw boeking bij IXY heeft voltooid, dient u vooraf de lift naar uw gebouw te reserveren, een verzekeringsbewijs aan te vragen en te controleren of er andere vereisten zijn waar u voor uw verhuisdag voor moet zorgen.