(085) 004 30 95 BEL NU

  Gratis en vrijblijvend een offerte?   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   De veiligste manier om uw spullen te verhuizen & op te slaan

   Bij Ixy gaan verhuizen en opslag hand in hand. Als u bekend bent met onze verhuisdiensten dan waardeert u onze rechtdoorzee aanpak al. Wij hebben een reputatie opgebouwd waarbij u zich goed voelt ons te vertrouwen.

   Levering van / naar uw deur op aanvraag

   Laat Ixy al het zware werk doen. Onze handsfree dienst komt tot aan de deur met dozen, krimpverpakking en gedetailleerde barcodes om een nauwkeurige inventaris van al uw spullen te garanderen en veilig transport naar de opslagruimte. U hebt een privéopslag en u zult nooit de faciliteit hoeven te bezoeken, tenzij u dat wilt!

   Schadepreventie

   FlatRate zorgt ervoor dat uw waardevolle spullen na verloop van tijd niet beschadigd raken. Onze opslagruimtes voor korte en lange termijn hebben temperatuur- en vochtigheidscontroles om uw artikelen te beschermen tegen verslechtering als gevolg van klimaatveranderingen. Wanneer wij voor een complete service zorgen voor verhuizing en opslag, worden alle items dubbel verpakt om stofophoping te voorkomen en extra bescherming te bieden tijdens de verhuizing in en uit de opslag.

   Voordelen van het gebruik van FlatRate voor uw verhuizingen naar opslag:

   Onze deur tot deur opslagopties maken het moeiteloos en stressvrij om uw bezittingen te verplaatsen naar uw opslag. Wij regelen het ophalen bij u thuis en het bezorgen tot aan uw opslagfaciliteit. Wanneer u klaar bent om uw spullen bij u te laten bezorgen, kunnen wij dit ook verzorgen.

   Over Ixy

   Wij zijn 9 jaar geleden met verhuizen begonnen in Utrecht en snel uitgegroeid tot de beste verhuizers die Utrecht te bieden heeft en de beste keuze voor opslagfaciliteiten in heel Nederland. Maar het duurde niet lang om onze reputatie over te brengen in lokale, nationale en internationale verhuisdiensten. Of u nu van utrecht naar Antwerpen moet verhuizen, van nummer 5 naar nummer 7, of alleen maar wat dozen en plakband moet ophalen voor uw volgende verhuizing, wij zijn er om u te helpen. Lees meer over Ixy verhuizing..

   International Routes and Timing

   Frequent Routes*

   Land/Sea**

   Air**

   *Routes shown are to/from NYC.
   **Duration shown in weeks.