(085) 004 30 95 BEL NU

  Gratis en vrijblijvend een offerte?   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   professioneel verpakken door de beste verhuizers

   Wij werden het beste verhuisbedrijf in Utrecht door de veiligste en meest efficiënte te zijn. Hoe? Wij hebben het verpakken geleerd. Hoe het goed te doen, is het gebruik maken van de beste materialen, het hebben van de juiste planning en uitstekende verhuizers. Nog voordat uw verhuizing begint, bekijken onze verhuizers uw artikelen en stellen zij een aangepast plan van aanpak op. Welke materialen zijn nodig voor elk item bijvoorbeeld. Dat is de manier waarop we slim verhuizen en u veilig en probleemloos bij uw nieuwe huis aanleveren. Om meer te lezen over hoe wij het verpakken benaderen, bekijk onze verpakkingstips en hoe wijnglazen in te pakken.

   Gespecialiseerde verpakking:

   We plannen elke verpakkingsopdracht vooraf en brengen speciale materialen mee

   Professionele dozen en persoonlijke containers

   Ixy Verhuizing gebruikt alleen het beste verpakkingsmateriaal. Dekens, dozen en plakband van hoge kwaliteit.

   Verpakking voor opslag op lang termijn

   Wij wikkelen uw items twee maal om ze te beschermen voor een langer verblijf Speciale bescherming wordt toegepast om ervoor te zorgen dat het in goede staat blijven zolang dat nodig is Afdekfolie wordt gebruikt om uw items tegen stofophoping te beschermen

   Aangepaste houten kisten

   Onze in Bronx gevestigde houtwinkel bouwt aangepaste kratten. Perfect voor antiek, kroonluchters, beeldende kunst en sculpturen

   Kunstverpakking:

   Wij zijn verhuizers met expertise in het verhuizen van kunstwerken. Onze verhuizers zijn specialisten in het verplaatsen van schilderijen, sculpturen en exposities. We verplaatsen en creëren ook verlichtings- en displaymaterialen van museumkwaliteit. Geen enkel kunstwerk is te groot of te uitdagend voor ons.

   Special packing for local or long distance needs

   We special-pack your items according to the distance needs; for long distance moving we provide extra-safe packing amd shrink-wrap everything to ensure all items are well-protected.

   International Routes and Timing

   Frequent Routes*

   Land/Sea**

   Air**

   *Routes shown are to/from NYC.
   **Duration shown in weeks.