(085) 004 30 95 BEL NU
[

  Gratis en vrijblijvend een offerte?   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   Ixy is gewijd aan speciale diensten en uw speciale verzoeken.

   Wij werden het beste verhuisbedrijf in NYC door de veiligste en meest efficiënte te zijn. Hoe? Wij hebben het verpakken uitgevonden. Hoe het goed te doen, is het gebruik maken van de beste materialen, het hebben van de juiste planning en uitstekende verhuizers. Nog voordat uw verhuizing begint, bekijken onze verhuizers uw artikelen en stellen zij een aangepast plan van aanpak op. Welke materialen zijn nodig voor elk item bijvoorbeeld. Dat is de manier waarop we slim verhuizen en u veilig en probleemloos bij uw nieuwe huis aanleveren. Om meer te lezen over hoe wij het verpakken benaderen, bekijk onze verpakkingstips en hoe wijnglazen in te pakken.

   All-in-one pakket

   Ixy verhuisdiensten

   Alles wat u nodig hebt. Ixy begint bij het aandachtig bestuderen van de inventaris bij het verhuizen, om de precieze factoren te bepalen die nodig zijn om uw huis en bezittingen veilig te stellen en te beschermen gedurende het verhuisproces.

   Learn More
   Het verhuisbedrijf met de beste inpakservice

   Professionele inpakdiensten.

   Onze verhuizers zijn experts in verhuizen omdat ze het inpakken onder de knie hebben. Voor elk item hebben onze verhuizers een speciale aanpak om een veilige aankomst bij uw nieuwe huis te garanderen.

   Packing Services