(085) 004 30 95 BEL NU
  [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   U herinnert zich misschien niet meer hoe u alles opnieuw moet aansluiten.

   Wij begrijpen dat u tijdens de stress van een verhuizing alles kunt loskoppelen om in te pakken. Het probleem is, dat wanneer al uw technologie in uw nieuwe huis is, u zich niet meer kunt heinneren hoe alles terug gekoppeld moet worden. Dat is waar wij aan te pas komen. Onze IT installatiepro's hebben het allemaal gezien. Of het nu gaat om een koppeling of een router, wij kunnen u helpen uw systeem is weer snel online te krijgen.

   Van LCD's tot plasma's, 3D tot 4K.

   TV Installatie

   Onze deskundige verhuisservice omvat de installatie of verwijdering van flat panel-tv's. De televisies van vandaag zijn misschien dunner en lichter, maar dat maakt ze niet minder omslachtig als het gaat om verhuizing, installatie of montage. Van LCD's tot plasma's, 3D tot 4K, wij weten hoe het aan te pakken en hoe lang het neemt uw tv weer in gebruik te nemen.

   Aansluiten op het internet.

   Wifi Instellingen

   Eenmaal aangekomen bij uw nieuw huis, kunt u gebruik maken van FlatRate IT-services als u hulp nodig hebt om weer online te komen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben onze experts alles gezien. Laat ons onze ervaring gebruiken om u te assisteren bij uw volgend verhuizing. Nieuw huis, nieuwe sounds

   Audiosystemen

   Bespaar tijd door FlatRate uw audiosysteem opnieuw te laten configureren in uw nieuwe huis. Onze verhuizers zullen foto's maken voor ze de elektronica verplaatsen zodat ze snel uw bestaande audio systeem in uw nieuwe huis kunnen installeren.