Goede en volledige service

Na wat recensies te hebben gelezen heb ik een offerte aanvraag ingediend via hun site. Binnen 2 dagen was ik gebeld voor aanvullende informatie. Wij hadden een afspraak gemaakt en zij zijn langs geweest om de verhuizing beter te inventariseren. Binnen een week na mijn aanvraag heb ik een offerte ontvangen.
Tijdens de verhuizing waren het super vriendelijke heren die mij hebben verhuist. Zij namen alles uit onze handen en stelde ons gerust. Aan het einde van de dag hebben ze tot aan de laatste doos op zijn plek gezet en alles gemonteerd die gemonteerd diende te worden. Met dank aan de heren van IXY, en nogmaals de heren die mij hebben verhuist die dag.
bedankt!

Zorgvuldig en vriendelijk verhuisteam!

Mensen die hun vak verstaan! Ik heb dit bedrijf ingehuurd voor mijn oma. Omdat zij nogal wat kostbaar (antiek) meubilair heeft was zij huiverig om de verhuizers hun gang te laten gaan. De mannen van Draagkracht namen die angst echter snel weg. Van tevoren kregen wij te horen welke verhuizers er langs zouden komen. Deze waren erg vriendelijk en respectvol naar mijn oma toe. Alles werd met zorg ingepakt en met beleid naar de nieuwe woning gebracht. Niet geheel onbelangrijk, zij deden dit alles met een glimlach. Bedankt heren!

Erg vriendelijk en meedenkend personeel, zeker aan te bevelen!

Ik had de nodige stress voor mijn verhuizing en toen ik dit uitte aan een medewerker aan de telefoon werd hier goed naar geluisterd. Omdat het volume voor mij moeilijk in te schatten was, is de medewerker in kwestie persoonlijk langs gekomen om mij gerust te stellen.
Op de verhuisdag zelf, zou ik met het openbaar vervoer naar mijn nieuwe woning gaan, gelukkig kon ik met de verhuizers meerijden wat mij kosten, ongemak en stress scheelde.
Mijn spullen in de nieuwe woning neergezet waar ik ze wilde.
Door dit verhuisbedrijf is onze verhuizing erg meegevallen.

Zeer nette en vriendelijke verhuizers.

Zeer nette en vriendelijke verhuizers. Alles ging in overleg, Ze zorgen dat je meubels zonder beschadigingen aankomen. Ik was bang voor mijn muren maar echt alles is zo netjes gedaan. Het ging ook prima met de verhuislift. Ik dacht dat de wasmachine een probleem zou worden maar dat is helemaal goed gegaan. Ik kan ze aanbevelen aan iedereen als nette en erkende verhuizers.

Fantastisch verhuisteam. Geen verbeterpunt. Zeker bij anderen aanbevelen.

Verhuisteam was op elkaar ingespeeld en zorgde daarmee dat alles vlekkeloos verliep. Bij het plaatsen van de meubelen in het nieuwe huis werd steeds gevraagd hoe wij het wilde hebben en waren ook steeds bereid eerst opstelling aan te passen. Personeel gaf ook gevraagd en ongevraagd advies over oa beschadiging van vloeren te voorkomen. Ondanks de stress van een verhuizing was ons verhuisteam een verademing en zorgde voor rust.