(085) 004 30 95 BEL NU
  [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   Milieu vriendelijke verhuizers in Utrecht en verder

   Ixy is een van de beste groene verhuizers van het land. Wij werken er altijd hard aan om de best mogelijke oplossingen voor onze klanten aan te bieden terwijl het milieu van top tot teen wordt gehouden bij elke beslissing die we nemen. Gezien het aantal trucks en faciliteiten dat wij bedienen, is het een uitdaging om een groen verhuisbedrijf zijn. Maar wij houden van uitdagingen! Hier zijn enkele manieren waarop wij het industriestandaard voor groen hebben ingesteld.

   Onze vloot

   Een groot deel van onze vloot werkt met dieselpartikelfilters die koolwaterstoffen met 50% verminderen en fijn stof met 90% ten opzichte van de huidige emissienormen van 2004. Wij financieren projecten voor schone energie en efficiëntie met geverifieerde verlagingen van broeikasgassen emissies via Terra Pass, een groep die helpt onze CO2-voetafdruk te verkleinen.

   Onze faciliteiten

   Jaren geleden, toen mensen langs ons hoofdkwartier reden, vroegen ze zich af wat er aan de hand was met het dak! Nou dat was voordat de populariteit van zonnepanelen echt van de grond kwam. Wij zijn trots op het hebben van een dak dat veel van het vocht genereert in ons ultramoderne callcenter. Dat is groen verhuizers! Met 300.000 vierkante meter aan ruimte in opslagfaciliteiten in het hele land (en de wereld!), zijn wij niet alleen een groen verhuisbedrijf, maar ook een bedrijf voor groene opslag. Met modern klimaatbeheersing en efficiënte verlichting, wij doen er alles aan om groene verhuizers te zijn waarbij u goed gevoel heeft om ons in te huren.

   Materialen

   Heeft u groene verhuisdozen nodig, NYC? Ons leveringsprogramma voor dozen helpt de uitstoot te verminderen door de hele stad door de noodzaak te elimineren dat u hoeft te reizen te kunnen vinden of op te halen bij meerdere te locaties. Een meerderheid van onze marketingmaterialen wordt geproduceerd op 100% gerecycleerd papier.

   Verhuizen

   Wij gaan verder dan alleen de recyclingmandaten van de gemeenten waar u van en naartoe verhuist. Alles wordt in het werk gesteld om afval te recycleren van elke verhuizingsproject die we uitvoeren.