(085) 004 30 95 BEL NU
  [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   Klantenservice betekent veel voor ons.

   Meer dan 20 jaar geleden wisten wij dat de weg om de verhuizende industrie te transformeren; een combinatie van flat prijsbepaling en superieure klantenservice is. Het beheersen van beideheeft ons geholpen om de verhuizers te worden dat Utrechters en mensen overal in het land, kiezen voor een vlekkeloze verhuizing.

   Onze filosofie

   Wij hebben onze kwaliteit van de dienstverlening in de loop van de tijd consistent gehouden dankzij onze inzet voor onze klanten. Deze praktijken hebben ons een A + beoordeling opgeleverd bij het Better Business Bureau en een fenomenaal aantal herhaalde clienten. Als u op geen enkele manier tevreden bent met onze verhuisdienst, neem vandaag nog contact met ons op en geef ons de kans om het goed te maken.

   Hoe doen we het?

   Wanneer u ons als vaste verhuisbedrijf inhuurt, brengt u de experts op de been! Wij zullen alles in detail van uw verhuizing plannen. Van het inpakken van het huis tot het zeker zijn dat u klaar bent voor uw nieuwe buurt wanneer we wegtrekken. Al onze medewerkers, van verhuizer tot voorman, moeten een strenge training ondergaan. Deze opleiding zorgt ervoor dat iedereen die de IXY naam draagt, bekend is met de beste verhuizingsbedrijf.

   Complete diensten die verhuizers ook aanbieden

   Terwijl Verhuisbedrijf IXY ernaar streeft om elke keer de perfecte verhuizing te leveren, begrijpen we dat buitengewone omstandigheden zich voor kunnen doen. Daartoe bieden wij verschillende speciale services die ons plaatsen boven en buiten de concurrentie.