(085) 004 30 95 BEL NU
  [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   Wij bieden verschillende soorten high performance verhuiswagens, vrachtwagens, bakwagen en aanhangwagens.

   De meeste verhuiswagen diensten bieden slechts enkele bestel en vrachtwagenafmetingen. Ixy biedt verschillende bestelauto's en vrachtwagens aan die aansluiten bij uw verhuis behoeften. Onze vrachtwagens worden geïnspecteerd op dagelijkse basis en professioneel gereinigd. Als voorstander van groene technologie, werken veel van Ixy´s verhuiswagens met dieselartikelfilters die koolwaterstoffen met 50% verminderen en fijn stof met 90% ten opzichte van de huidige emissienormen van 2019.

   Lokale verhuizing vloot

   Onze vloot van 16 tot 20 voet verhuisvrachtwagens vormen de ruggengraat van onze lokale operatie. Elke vrachtwagen kan bijna in elke straat rijden en zijn allemaal vrachtwagens met een lage uitstoot, perfect om te navigeren in grootstedelijke gebieden.

   Mid-size vloot

   Ons middelgrote vrachtwagensportfolio varieert van 22 tot 28 voet. Hoewel meestal niet gebruikt voor dichte bevolkte gebieden, kan het bereik van vrachtwagens snel uw bezittingen overal vervoeren in de regionale gebieden van Nederland.

   Lange afstand Trailers

   Onze lange afstand vloot van vrachtwagens variëren van 48 tot 53 voet en doen wekelijkse shuttles tussen grote steden in het hele land. Hiermee kan Ixy klanten verplaatsen van Utrecht naar Groningen in slechts een paar dagen.

   Speciale vrachtwagens

   Ixy is eigenaar van een aantal speciale trucks voor onze Elite & Opslag divisies. Deze vrachtwagens zijn klimaatgestuurd, stofvrij en duurzaam. Wij vertrouwen op hen voor het vervoer van beeldende kunst, high-end meubels en antiek.

   Bestelwagens en auto's

   Door onze vloot van bestelwagens en auto's kunnen wij dozen en verpakkingsmaterialen leveren door de hele stad. Het stelt ons ook in staat om het hele jaar door kleine meubels te leveren en teamleden overal te hebben, om onze verhuizers en verkoopteams te helpen.