(085) 004 30 95 BEL NU
  [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   Uw kostbaarheden beschermen en verplaatsen met expertise.

   Van deskundige verpakking tot privéopslag, wij bieden een veilige afhandeling van uw meest waardevolle en belangrijke bezittingen.

   Deskundige verpakking

   De beste bescherming

   Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al uw bezittingen worden beschermd. Onze deskundige verpakkingsmethoden beginnen met het gebruik van verhuis en verpakkingsmaterialen van de hoogste kwaliteit. Van gespecialiseerd dozen en kratten voor elk type item, van dubbellaagse dekens voor extra bescherming. Onze wekelijkse verhuizers trainingslessen zorgen ervoor dat elk team een expert heeft die elk item veilig kan inpakken, zodat ze in dezelfde staat aankomen.

   Wij houden alles bij

   Foto-inventaris

   Een beste methode voor het verplaatsen van kunst en antieke voorwerpen is het noteren en fotograferen van elk item voor ze zijn verpakt. Bij FlatRate kunt u onze verhuizers vragen een foto-inventaris te maken of u kunt ook eenvoudig foto's maken. Met behulp van onze nieuwe app maken wij het u gemakkelijk om uw items te documenteren voor de verhuizing.

   Het hele jaar door bescherming

   Klimaat- en vochtigheidsregeling

   Afhankelijk van de tijd van het jaar en het type item, kan het klimaat voor probleem zorgen. Temperatuur en vochtigheid schommelingen kunnen negatieve effecten hebben op delicate stukken bij verplaatsing door de stad of het land. Om dit te voorkomen heeft FlatRate klimaatgeregelde vrachtwagens en faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw artikelen worden beschermd tot ze klaar zijn voor de uiteindelijke levering.

   Gebouwd voor uw behoeften

   Houten kratten op maat

   Aangepaste kisten zijn ontworpen en gebouwd om elk item tijdens de hele verhuizing te beschermen. Elke kist is op maat gebouwd in onze Bronx-faciliteit naar de exacte afmetingen van uw kunstwerk of antieke items.

   Schoon, veilig en beveiligd

   Kunst & antieke opslag

   Tijdens de verhuizing kan kunst- en antiekopslag worden voorzien. Onze opslagfaciliteiten zijn goed beveiligd met 24/7 beveiliging en videomonitoring. Elke faciliteit wordt geconditioneerd en dagelijks schoongemaakt om stofophoping te voorkomen.