(085) 004 30 95 BEL NU
  [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   vraag je gratis offerte aan!:   [cf7mls_step cf7mls_step-10 "" "]"]

   Piano verhuizing professionals met ervaring

   Er zijn gespecialiseerde vaardigheden, apparatuur en trainingen nodig om te weten hoe je veilig een piano verplaatst van de ene plaats naar de andere en FlatRate heeft de kunst geperfectioneerd. Wij zijn vertrouwd met elk type, leeftijd en grootte van piano over de hele wereld en wij werken altijd onvermoeibaar om voor klanttevredenheid te zorgen bij elke verhuizing die we voor onze klanten doen.

   Rechte piano's

   Er zijn vier hoofdgroepen wij zijn comfortabel om elke vervoeren, of u nu twee straten verderop, in het land of in het buitenland moet verhuizen.

   Spinets:De kleinste van de partij, deze meten meestal ongeveer 3' lang en bijna 5' lang en wegen ongeveer 200-300 kilo.

   Console: Console: langer dan spinets met een lengte van ongeveer drie en een halve voet, maar ongeveer dezelfde lengte globaal.

   Studio: vanaf een hoogte van vier voet, zou de extra hoogte alleen al zo een 100 kilo meer wegen dan spinets.

   Classic Uprights: Klassieke staanders: de grote vaders van de staanders familie, het is makkelijk te zeggen dat deze piano ongeveer 500 kilo kunnen wegen afhankelijk van het merk en model.

   Waar u het misschien met twee verhuizers kunt doen voor spinets, zullen wij hier alleen al omwille van de veiligheid vier verhuizers aanraden als het gaat om deze klassiekers. (voor meer informatie, kijk op onze post: “How Many People Does It Take To Move A Piano?“)

   horizontale/ grote piano's

   De grote, logge vorm van deze instrumenten betekent vaak dat ze op zijn minst gedeeltelijk gedemonteerd moeten worden voor het transporteren, daarom is het essentieel om een verhuisbedrijf te vinden met gespecialiseerde pianoverhuizingsapparatuur.

   Petite Grand: Laat u niet misleiden door de naam, dit zijn nog steeds ongelooflijk zware kunstwerken. Ongeveer vier en een halve voet lang, kan zelfs de Petite Grands niet passen door de meeste deuren zonder bekwame kennis en speciale apparatuur

   Baby Grand: een van de meest voorkomende maten piano's die wij vaak verplaatsen, deze zijn vaak bijna 5'7" lang en kunnen gemakkelijk meer dan 500 kilo wegen. Het is vrijwel zeker dat de benen en pedalen vakkundig moeten worden gedemonteerd voordat u kunt proberen een van deze te verplaatsen ongeachte de afstand.

   Parlour Grand:Nog groter, het extra gewicht van een parlour maakt het des te belangrijker dat u een team inhuurt die kan omgaan met de eisen van het verplaatsen van extreem zwaar, omslachtig en fragiele items. Dit is niet het moment waarop u een paar "goedkope verhuizers" van craigslist wilt huren ... vertrouw op ons.

   Halve-Concert/Balzaal:deze is al gauw zeven voet lang, deze zijn slechts een kopje kleiner dan de grootste, wij durven te zeggen de grootste van allemaal, de...

   Concert Grand:. Het verplaatsen van een negen voet piano is een serieus, veeleisend en gespecialiseerde taak, en niemand is meer gekwalificeerd om het te doen dan FlatRate.

   Gemoedsrust voor uw bezittingen.

   Wanneer het gaat om veilgheid en veilig een piano verplaatsen, hebben duizenden mensen ons vertrouwd met hun nieuwe, vintage, collectible en heirloom-instrumenten. Hier zijn slechts enkele belangrijke redenen waarom u FlatRate zou moeten overwegen:

   Volledig gebonden, gelicentieerd en verzekerd voor elke verhuizing, elke keer weer.

   De prijs die wij citeren is gegarandeerd en verandert niet op basis van weer, verkeer of zelfs als uw lift besluit te stoppen met werken op de verhuisdag.

   Wij voeren gereedschappen en apparatuur die zijn ontworpen met het enige doel piano's te verplaatsen

   Verpakkingsmaterialen van de beste kwaliteit, zoals zware kussens, stabiele dollies en dubbelwandige dozen

   Onze eigen timmerlieden kunnen ter plekke op maat gemaakte houten kratten maken voor alles wat nodig is voor bescherming op het volgende niveau

   Wij leveren foto's, digitale streepjescodes en fotografische inventaris van begin tot eind

   We bieden ookopslagopties voor de korte en lange termijn, voor het geval u ergens behoefte aan heeft om uw instrument tussentijds op te slaan. En elke opslagruimtedie we over de hele wereld aanbieden, is voorzien van 24/7 beveiliging op locatie, video-opname, klimaatregeling en ophaal- en bezorgdiensten. .

   Elke bestemming, elk moment ... Op tijd

   Wij zijn al meer dan twintig jaar het meest vertrouwde verhuisbedrijf in Utrecht, maar wij zijn zo veel meer dan alleen Utrecht en omstreken. Wij hebben een aantal regionale kantoren verspreid in Nederland die ongeëvenaarde lokale verhuizingen en internationale local moving and international moving verhuisservice aanbieden in alle hoeken en gaten van de Nederland.

   Of u nu pianoverhuizers binnen de stad nodig hebt, of dat u vanuit Groningen over de vijver huppelt naar Maastricht met vijf slaapkamers aan meubilair, wij kunnen u helpen uw bezittingen te verhuizen naar zowat elke plaats in Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw gratis, probleemloze verhuis offerte, en zie waarom Ixy de juiste keuze is.